Meerrijk, Eindhoven

Meerrijk, Eindhoven

De VINEX-ontwikkeling Meerhoven is de grootste uitbreidingswijk van Eindhoven. Het wijkcentrum Meerhoven ligt centraal in deze uitbreidingswijk en is het centrum voor de omliggende wijken. Er is de afgelopen jaren een multifunctioneel programma gerealiseerd in een bijzondere stedenbouwkundige opzet. De grote halfverdiepte parkeergarage ligt onder vrijwel het gehele plangebied. De inrichting van het winkelcentrum past bij de functie van een eigentijds wijkwinkelcentrum.

Volgende fase woningbouwproject
In de loop van 2017 verwachten wij de volgende fase met nieuwbouwwoningen in Meerrijk te starten. Deze woningen zijn gesitueerd aan de rand van Meerrijk. Ze liggen aan het Meerwater en kijken uit over de centrumplas richting Park Meerland. 

De woningen zullen waarschijnlijk worden uitgevoerd als 2, 3 of 4 kamerappartementen waarvan de grootte zal variëren van ca. 65 tot 125 m². Mogelijk worden er ook een aantal woningen uitgevoerd als stadswoning verdeeld over 2 woonlagen (ca. 100 m2). Elke woning heeft een ruim terras of een tuin en krijgt een eigen parkeerplaats in de privé stallingsgarage.

Ga naar projectenwebsite www.meerrijk.nl

Contactpersoon

Mark Van Empelen 200X200

Mark van Empelen
Development Manager
06-51747356
mark.van.empelen@mrpdevelopment.nl