MRP Development toegetreden tot NEPROM

18-10-2016

Met dit relatief nieuwe ontwikkelbedrijf dat toch kan bogen op jarenlange vastgoedervaring versterkt de NEPROM haar ledennetwerk. De passie voor en het professioneel beoefenen van het vak projectontwikkeling is wat de leden van de NEPROM bindt.

Charles Scholten, directeur MRP Development: “MRP Development is een relatief nieuw ontwikkelbedrijf, dat dankzij de decennialange ervaring bij de voorlopers, waaronder a.s.r. Vastgoedontwikkeling bij uitstek zich thuis voelt binnen de NEPROM. Rechtsvoorgangers zijn ook altijd bij de NEPROM aangesloten geweest, omdat wij geloven in NEPROM als platform voor ontwikkelaars en wij verwachten dat wij daar een positieve bijdrage aan kunnen leveren.”

Het lidmaatschap bij de NEPROM is voor ontwikkelaars die op professionele wijze de opdrachtgeversrol vervullen bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, die van onbesproken gedrag zijn en die de NEPROM-gedragscode actief naleven. Voorheen had de NEPROM de naam de vereniging van de grote ontwikkelaars te zijn, maar de vereniging verandert en heeft het lidmaatschap ook opengesteld voor andere professionele opdrachtgevers, waarbij de contributiestructuur is aangepast. De vereniging vernieuwt zich voortdurend en maakt ook de slag naar de nieuwe generatie ontwikkelaars.

Lees het hele artikel hier

 

Deel: