RTL Woontips op bezoek bij de Zuid

07-11-2016

7 november kwam het programma RTL Woontips een item maken over het project de Zuid. RTL Woontips presentator Geert Hoes ging in gesprek met de directeur van MRP Development Charles Scholten en projectontwikkelaar Anne Ophoff over de werkzaamheden aan het strand in Scheveningen.

RTL Woontips is een programma dat de laatste trends en ontwikkelingen volgt op het gebied van wonen. Het programma inspireert de kijkers met tips over nieuwe woningen en maakt items over interessante ontwikkelingen op de woningmarkt. Het item over de Zuid wordt op zaterdag 26 november om 16:00 uur uitgezonden op RTL 4, en wordt op dezelfde zender herhaald op maandag 28 november om 15:00 uur. Hieronder is een kleine sfeerimpressie weergegeven van de filmdag op locatie. 

CVR05184

CVR05061

RTL Woontips De Zuid

 

 

Deel: