Charles Scholten treedt terug als CEO van MRP Development BV

22-12-2016

Meijer Realty Partners BV maakt vandaag bekend dat de heer ing. C.S.G. Scholten als gevolg van organisatorische wijzigingen per 19 december is teruggetreden als CEO van dochteronderneming MRP Development BV.

Bart Meijer, CEO van Meijer Realty Partners: “We zijn Charles dankbaar voor zijn inzet en toewijding voor MRP Development, voorheen a.s.r. Vastgoed Ontwikkeling NV. Onder zijn leiding is in april jl. gestart met de uitbreiding van de vastgoedportefeuille van MRP Development. Wij wensen Charles veel succes in de toekomst.”

Jos Melchers, sinds augustus 2016 aangesteld als adviseur voor Meijer Realty Partners, zal de werkzaamheden van de heer C.S.G. Scholten ad interim overnemen.

Voor meer informatie, neem contact op met:
Meijer Realty Partners
Monique van der Toorn
Tel: +31 (0)70 356 1247
E-mail: mt@mrpholding.com

Deel: