MRP Development op de PROVADA

09-05-2017

MRP Development op de PROVADA

Dit jaar staat Meijer Realty Partners samen met zijn dochterondernemingen MRP Development en Bright! op de PROVADA, het jaarlijkse vastgoedbeurs welke in Amsterdam plaatsvindt. PROVADA is de grootste vastgoedbeurs in Nederland.

PROVADA is een driedaags netwerkevent met verscheidene bijeenkomsten in fora, op themapleinen, in zalen en uiteraard op de stands. Met de focus op trends & innovaties en een goed netwerk van deskundigen, presenteert PROVADA een maximale beleving op de beursvloer. Meer dan 23.000 vastgoedprofessionals bezoeken PROVADA voor kennis, inspiratie en voor de vele netwerkgelegenheden. PROVADA is daarmee niet alleen de grootste maar ook de beste vakbeurs van Nederland.

De stand van Meijer Realty Partners kunt u vinden in hal 11, stand 16.

Logo Provada Tbv Website

 

 

 

Deel: