De bouw van Meerrijk in volle gang

18-07-2017

De bouw van 31 waterwoningen en 21 waterzicht appartementen in de wijk Meerrijk in Eindhoven is in volle gang. Ten Brinke CoHof, MRP Development en Huybregts Relou vierden dit op 13 juli jl. met een speciale bijeenkomst voor kopers, omwonenden en genodigden op het bouwterrein. Wethouder Yasin Torunoglu van Wonen, Wijken en Burgerparticipatie verrichtte de officiële handeling namens gemeente Eindhoven. Hij liet daarbij ballonnen met kaartjes ontsnappen, waarna de vinder van de ballon die het verst komt later een mooie prijs zal krijgen. De kopers van de woningen kregen vervolgens de gelegenheid om de vorderingen van de bouw te bekijken.

Vastgoedondernemingen MRP Development en Ten Brinke CoHof werken samen aan deze nog niet gerealiseerde fase van Meerrijk. Voor de bouwrealisatie heeft Ten Brinke CoHof Huybregts Relou ingeschakeld. De oplevering van de woningen en appartementen is gepland vanaf het tweede kwartaal van 2018. Het nieuwbouwproject, waarvan alle woningen zijn verkocht, wordt gerealiseerd dichtbij de binnenstad, de snelweg en Eindhoven Airport.

Meerrijk is het kloppend hart van de nieuwbouwwijk in Eindhoven, met onder andere winkels, een weids park en diverse faciliteiten. Naast het realiseren van de 52 woningen en appartementen, starten de vastgoedondernemingen MRP Development en Ten Brinke CoHof binnenkort met het ontwikkelen van de ‘Parel van Meerrijk’, de hoogste woontoren die in de wijk gebouwd zal worden. De toren zal uit appartementen van ca. 80 m2 tot 200 m2 bestaan, compleet afgewerkt met een ruim balkon en een eigen parkeerplaats in de garage. Na de zomer zal het ontwikkelen van de woontoren beginnen, deze appartementen zullen naar verwachting aan het einde van het jaar op de markt komen.

Deel: