Eerste Nederlandse Modest Fashion geopend in MegaStores

01-12-2017

Op 18 november is de eerste Nederlandse Modest Fashion store geopend in MegaStores Den Haag. Met mode voor vrouwen die zich vrouwelijk en eigentijds, maar ook bedekt, willen kleden. Merken als Dolce & Gabbana en DKNY ontwerpen al speciale collecties voor deze doelgroep. E-commerce platform Hazanah.com en kledingmerk Nescifashion.com openen nu samen de allereerste Modest Fashion pop-up winkel van Nederland in MegaStores Den Haag onder de naam HazanahxNesci. De winkel bestaat uit 725 vierkante meter fashion van nationale en internationale merken. Meijer Realty Partners, de eigenaar van MegaStores, is zeer enthousiast over deze komst. 

'Modesty is niet saai'
Initiatiefnemers van de pop-up store zijn Enaam Ahmed Ali (24) en Habibe Suryana - Ayaz (36). Beiden zijn met hun e-commerce bedrijven al actief in de Modest Fashion industrie. '
We bieden al jaren mooie en bedekte kledingstukken aan via onze webshops en gaan dat nu voor het eerst ook in een fysieke winkel in MegaStores doen', aldus Habibe. 'We voelden het gemis van Modest Fashion in het huidige Nederlandse retail-aanbod. Door het stoffige woord modesty, letterlijk vertaald bescheidenheid, nieuw leven in te blazen, willen we laten zien dat modesty niet saai is. We selecteren merken die de laatste fashion trends combineren met een bedekte look: vrouwelijk en eigentijds'.
'Onze klantengroep bestaat voor een groot gedeelte uit vrouwen met een islamitische achtergrond', vult Enaam aan, 'maar de pop-up store is er zeker niet alleen voor vrouwen met deze achtergrond.'

Modest _Fashion

Zie hier een impressie van de opening: https://www.youtube.com/watch?v=V4-jhnOQOBY

Deel: