MRP Development nieuws

CATHARINASTEEG IN LEIDEN WINT ICSC REGENERATION AWARD De ICSC ‘Regeneration’ Award wordt zelden uitgereikt en geeft waardering voor de prestatie van de ontwikkelaar die in samenwerking met een lokale overheid en de gemeenschap de stad heeft gerevitaliseerd. Tijdens de jaarlijkse Europese conferentie van ICSC in Barcelona hebben Bart Meijer en Maarten Stam van MRP Development […]

Lees meer

NS en het consortium MRP Development en Ballast Nedam Development hebben afgelopen vrijdag 8 maart de koopovereenkomst voor Fase 2 van de Cartesiusdriehoek getekend en de samenwerkingsovereenkomst voor het gehele plangebied.

Lees meer

MRP Development Project Catharinasteeg in Leiden is geselecteerd als finalist voor de ICSC European Shopping Centre Awards 2019!

Lees meer

De verwachting is dat de winkels in het oude postkantoor voor de zomer open gaan. De opening van de bibliotheek staat gepland voor het voorjaar 2020.

Lees meer

De verkoop van gebouw Frederik, bestaande uit 91 appartementen, bergingen en een fietsenstalling, is afgerond. De transactie werd gesloten door SPF Beheer namens de pensioenfondsen SPF en SPOV.

Lees meer

Belangstelling voor het exclusieve project Duinparc in Zoetermeer? Kijk op de website voor meer informatie over de 123 woningen.

Lees meer

Jan Thijs heeft 11 jaar in dienstverband voor MRP Development en diens rechtsvoorganger a.s.r. vastgoed ontwikkeling gewerkt en wil zijn carrière verder invulling geven als zelfstandig ondernemer met een eigen ontwikkelbedrijf.

Lees meer

In de overeenkomst hebben de drie partijen een intentie vastgelegd over de bouw van een nieuwe Openbare Bibliotheek op de plek van het Stadsloket op Osdorpplein 1000.

Lees meer

Een overzicht van de werkzaamheden in hartje Utrecht.

Lees meer

Oud & Nieuw vieren in het ‘crazygebouw’ aan de Anna van Hannoverstraat in Den Haag. Oftewel SoZa.

Lees meer

Wij ontmoeten u graag! Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Lees meer

AT5 filmde de ontmoeting van Jorge Kata Nuñez met het werk dat hij begin jaren ’80 maakte op het Osdorpplein.

Lees meer

Het iconische WFC, gelegen aan de A10 in Amsterdam, bestaat uit drie torens, een parkeergarage en een beurshal. De totale oppervlakte is ruim 80.000 vierkante meter.

Lees meer

Het werk dat tevoorschijn kwam blijkt begin jaren ’80 gemaakt te zijn door het Chileense kunstenaarscollectief Brigada Ramona Parra.

Lees meer

Ben jij resultaatgericht? Betrouwbaar en accuraat, ook als er onder druk gepresteerd moet worden? Uitstekend in staat alternatieven te bedenken en risico’s te formuleren? Dan zoeken we jou!

Lees meer

De jury heeft grote waardering voor het teruggeven van deze historische locatie aan de inwoners en bezoekers van de stad Leiden.

Lees meer

Interview met vastgoedontwikkelaars Maarten Stam en Jan Thijs Klaassen.

Lees meer

Een impressie van de start verkoop van 69 appartementen in ‘Frits’

Lees meer

Onthulling van het werk van kunstenaar Erwin Verkade (winnaar van The Hague Street Art)

Lees meer

De belangstelling was groot tijdens de officiële start verkoop van de 69 woningen op donderdag 6 september 2018 in het NatLab.

Lees meer

Hele maand september in het teken van diverse acties en deals bij MegaStores.

Lees meer

MRP Development en Pierre van Rossum, directeur Grond en Ontwikkeling van de gemeente Amsterdam, hebben officieel getekend voor de ontwikkeling van 200 duurzame huurwoningen tegenover het Amstelstation.

Lees meer

Donderdag 26 juli 2018 is de bouw van de woonblokken bij het Amstelstation definitief gegund aan ontwikkelaar MRP Development en VenhoevenCS architecture+urbanism.

Lees meer

De verkoop start met een feestelijk moment op donderdag 6 september in het NatLab, van 16.00 tot 20.00 uur.

Lees meer

Op 26 juli vanaf 20.00 uur gaat de verkoop van start en kan op de woningen worden ingeschreven.

Lees meer

Vandaag is officieel de intentieovereenkomst ondertekend tussen de NS en het consortium voor de transformatie van de Cartesiusdriehoek naar Blue District.

Lees meer

Gaat Brunel winnen of niet? Na acht maanden zeilen is de race spannend tot de laatste minuut.

Lees meer

Suikerfeest MegaStores in het 20.00 uur journaal. Bekijk hier het item.

Lees meer

De feestelijke opening van SOZA werd verricht door onder anderen wethouder Rachid Guernaoui, Bart Meijer van MRP Development en Hans Meurs van VORM.

Lees meer