Terug

Officieel startsein Post Utrecht

15 maart 2018

Het officiële startsein van de bouw van Post Utrecht is gegeven door de Utrechtse wethouder Jeroen Kreijkamp, de directeuren Dick Gort van a.s.r. Vastgoed, Bart Meijer van MRP Development en Ton van Vlimmeren van de Bibliotheek Utrecht.

De Utrechtse wethouder Jeroen Kreijkamp heeft samen met de directeuren Dick Gort van a.s.r. Vastgoed, Bart Meijer van MRP Development en Ton van Vlimmeren van de Bibliotheek Utrecht het officiële startsein gegeven van de bouw van Post Utrecht. 

Het voormalige postkantoor aan de Neude, in het hart van Utrecht, wordt omgebouwd tot een multifunctioneel complex waarin de nieuwe Centrale Bibliotheek, winkels, een foodmarkt, horeca en een fietsenstalling worden gevestigd. De bouwwerkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer Burgland Bouw.

Al in de zomer van 2017 is begonnen met de voorbereidende bouwwerkzaamheden in het monumentale pand. Sinds januari 2018 zijn de werkzaamheden ook aan de buitenzijde zichtbaar. Om de werkzaamheden veilig te laten verlopen, is een veiligheidszone rond het pand aangebracht. Hierbinnen vinden de werkzaamheden plaats. Er wordt alles aan gedaan om de overlast tot een minimum beperkt te houden.

Post Utrecht zal uiteindelijk ruimte bieden aan 5.500 m2 winkels, 9.000 m2 Bibliotheek, waaronder horeca en een auditorium, en 1.000 m2 fietsenstalling.

Kijk op www.postutrecht.nl voor meer informatie.

Voor meer informatie zie www.postutrecht.com