Terug

Kick Off event als aftrap voor verkoop appartementen Zuidhaven

16 juli 2018

Op 26 juli vanaf 20.00 uur gaat de verkoop van start en kan op de woningen worden ingeschreven.

Afgelopen week vond onder grote belangstelling het ‘verkoop kick off event’ plaats van de appartementen in ZuidHaven, De Zuid Scheveningen. Wij kijken terug op een zeer goed bezochte avond. Op donderdag 26 juli a.s. om 20.00 uur gaat de inschrijving van start! 

Op het voormalige Norfolkterrein rond de Derde Haven van Scheveningen realiseert De Zuid C.V. een nieuwe wijk: De Zuid. De Zuid C.V. is een samenwerking van VORM en MRP Development. Op De Zuid woont men straks letterlijk aan de ‘zonnige zijde’ van Den Haag, aan de gezellige haven en het prachtige zuiderstrand. ZuidHaven is het tweede deelplan dat op De Zuid wordt gerealiseerd. In ZuidHaven komt een karakteristiek woongebouw van vier tot zes woonlagen met 60 exclusieve appartementen en penthouses, deels aan de Houtrustweg en deels aan de kade van de Derde Haven. In de plint van het woongebouw komen aan de kadezijde minimaal vier commerciële ruimten. En in het beschutte binnengebied worden negen royale eengezinswoningen gerealiseerd met riante achtertuinen gerealiseerd. Alle woningen beschikken over een eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage, worden gasloos ontwikkeld, volledig voorzien van vloerverwarming en hoogwaardig isolerend glas.

Inschrijving voor de verkoop
Op 26 juli vanaf 20.00 uur kan daar op worden ingeschreven. Op de woonplanner én in de prijslijst staan de beschikbare woningen weergegeven. Kijk voor meer informatie op: dezuid.nl