Terug

Project Aalmarkt genomineerd voor NRP Gulden Feniks

04 juni 2018

In de categorie Gebiedstransformatie zijn 2 projecten genomineerd, waaronder project Aalmarkt. De award uitreiking is op 27 juni 2018.

MRP Development project Aalmarkt, in Leiden, is genomineerd voor de NRP Gulden Feniks in de categorie Gebiedstransformatie.

De jury van de NRP Gulden Feniks heeft dit jaar uit 65 inzendingen 7 projecten genomineerd voor de NRP Gulden Feniksprijzen. De categorie Renovatie telt dit jaar 3 kanshebbers en Transformatie 2. Ook in de categorie Gebiedstransformatie zijn 2 projecten genomineerd. De award uitreiking is op 27 juni 2018.

NRP Gulden Feniks is dé prijs ter bevordering van en inspiratie voor duurzaam gebruik van de bestaande omgeving. Uniek aan NRP Gulden Feniks is het exclusieve karakter van een integrale prijs. Niet alleen economische aspecten, innovatie en technische uitvoering worden beoordeeld door de vakkundige jury. Facetten als de culturele waarde, duurzaamheid, functionele kwaliteit en maatschappelijke waarde van uw project wegen even zwaar. Geen enkele andere prijs is zo veelzijdig van opzet. De onafhankelijke stichting NRP (voorheen: Nationaal Renovatie Platform) reikt NRP Gulden Feniks ieder jaar uit aan de beste 
renovatie- en (gebieds)transformatieprojecten van Nederland.

http://www.nrpguldenfeniks.nl

Nominatie NRP Gulden Feniks - project Aalmarkt