Terug

Start verkoop Meerzicht

12 februari 2018

De VINEX-ontwikkeling Meerhoven is de grootste uitbreidingswijk van Eindhoven. Het wijkcentrum Meerhoven ligt centraal in deze uitbreidingswijk en is het centrum voor de omliggende wijken. Er is de afgelopen jaren een multifunctioneel programma gerealiseerd in een bijzondere stedenbouwkundige opzet.

Afgelopen weekend vond de succesvolle start verkoop plaats van Meerzicht, Eindhoven: 88 ruime appartementen in tal van variaties met een prachtig uitzicht over het water en het park Meerland.

Laag wonen aan het water met een tuin aan de achterkant? Of liever hoog met een wijds uitzicht en balkon op het zuiden waar je de hele dag van de zon kunt genieten? Welk uitzicht je ook kiest, je hebt sowieso het voordeel van alles dicht in de buurt. Zoals het grote park Meerland op loopafstand, waar in de lente en de zomer Lakerveld-koeien grazen en je eindeloos kunt wandelen of deelnemen aan een van de vele bootcamps. Maar ook praktische zaken zijn in de buurt, zoals het winkelcentrum van Meerhoven voor alle dagelijkse boodschappen, tand- en huisarts, sportschool, kinderopvang en basisschool. Ook de snelle HOV verbinding naar het centrum van Eindhoven is op loopafstand.

De 88 nieuwbouwwoningen worden uitgevoerd als 2, 3, 4 of 5 kamerappartementen of penthouses, waarvan de grootte zal variëren van circa 80 tot 220 m². Elke woning heeft een ruim terras of een tuin en een eigen parkeerplaats in de privégarage.

Meerzicht is een ontwikkeling van TBCH in samenwerking met MRP Development, Huybregts Relou en ERA VB&T/ Van Santvoort makelaars. Kijk voor meer informatie over de appartementen en het project op www.meerrijk.nl