Terug

Verbouwing Post Utrecht halverwege

04 februari 2019

De verwachting is dat de winkels in het oude postkantoor voor de zomer open gaan. De opening van de bibliotheek staat gepland voor het voorjaar 2020.

Er wordt hard geklust in het voormalige postkantoor op de Neude. Met meer dan tweehonderd man wordt er hard gewerkt om de verbouwing op tijd af te krijgen. Ze zijn nu halverwege. RTV Utrecht kwam polshoogte nemen en maakte er een nieuwsitem van, zie link hier.

Ton van Vlimmeren kijkt als directeur van bibliotheek Utrecht uit naar de locatie in het gerenoveerde pand. “Ik denk dat met deze bibliotheek de Utrechters echt een plek krijgen waar ze graag naar toe gaan, waar ze goed kunnen verblijven. Het is een beetje een versleten term, maar het gaat als een huiskamer in de stad werken.”

De verwachting is dat de winkels in het oude postkantoor voor de zomer open gaan. De opening van de bibliotheek staat gepland voor het voorjaar 2020. Deze week gaat de vernieuwde website www.postutrecht.com live. Hierop is alle informatie te vinden over de verbouwing, beschikbare winkelruimte (wees snel want 80% is al verhuurd) en ander nieuws.