Terug

Duinparc – Zoetermeer

  • Een uniek uitzicht over het recreatiegebied Bentveld
  • Het grootste aaneengesloten bosgebied in de Randstad
  • De 123 woningen geven een ultiem gevoel van vrijheid door de ligging tussen het water en het groen

Bekijk de website

Stijlvol wonen in Zoetermeer
Op zoek naar rust en ruimte? In de jongste wijk van Zoetermeer, Oosterheem, ontmoeten park en duin elkaar. De 123 woningen van het woonproject Duinparc geven een ultiem gevoel van vrijheid door de ligging tussen het water en het groen. Op deze prachtige plek, dichtbij de belangrijkste uitvalswegen en de snelweg A12, breng je jouw woningstijl tot leven. Duingras bestaat uit twee velden met woningen: Duinveld en Parcveld.

Duinveld
In deze kleinschalige en vriendelijke wijk aan het water worden 25 riante rij-, hoek- en twee -onder-een-kapwoningen gerealiseerd. De woningen variëren in woonoppervlakten van 124 tot 170 vierkante meter. De grote achtertuinen gelegen op het zuiden maken jouw wooncomfort compleet.

Parkveld
De twee torens met 59 appartementen die in deze wijk worden gerealiseerd, hebben een uniek uitzicht over het recreatiegebied Bentwoud. Dit is het grootste aaneengesloten bosgebied in de Randstad en biedt volop mogelijkheid om te wandelen en fietsen. De appartementen zijn divers en bestaan onder andere uit drie lofts en twee penthouses. Ook worden er 39 ruime eengezinswoningen gebouwd.

Belangstelling voor dit exclusieve project?
Meldt u zich dan op www.duinparc.nl aan als geïnteresseerde en wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.