Terug

Meerrijk – Eindhoven

  • 2, 3, 4 of 5 kamerappartementen of penthouses
  • Grootte variërend van circa 80 tot 220 m²
  • Alle appartementen hebben een eigen tuin of balkon en parkeerplaats

Bekijk de website

Op de allermooiste plek in Meerhoven, aan de rand van het water en het park Meerland, zijn de 88 riante appartementen in appartemententoren Meerzicht verkocht en opgeleverd.

Laag wonen aan het water met een tuin aan de achterkant? Of liever hoog met een wijds uitzicht en balkon op het zuiden waar je de hele dag van de zon kunt genieten? Welk uitzicht je ook kiest, je hebt sowieso het voordeel van alles dicht in de buurt. Zoals het grote park Meerland op loopafstand, waar in de lente en de zomer Lakerveld-koeien grazen en je eindeloos kunt wandelen of deelnemen aan een bootcamp. Maar ook praktische zaken zijn in de buurt, zoals het winkelcentrum van Meerhoven voor alle dagelijkse boodschappen, tand- en huisarts, sportschool, kinderopvang en basisschool. Ook de snelle HOV verbinding naar het centrum van Eindhoven is op loopafstand.

De 88 nieuwbouwwoningen zijn uitgevoerd als 2, 3, 4 of 5 kamerappartementen of penthouses, waarvan de grootte zal variëren van circa 80 tot 220 m². Elke woning heeft een ruim terras of een tuin en een eigen parkeerplaats in de privégarage.